Udviklingsrådet Varde Opland – URVO

Alslev deltager i Varde Kommunes udviklingsråd for Varde Opland – URVO. Udviklingsrådenes opgave er at være talerør for lokalområderne i sager, der vedrører disse. Udviklingsrådene skal være et koordinerende forum, der skal bidrage til at fremme udviklingen i de områder, de repræsenterer.

I udviklingsrådet er vi sat sammen med Billum, Janderup og MOT (Mejls, Orten og Tinghøj). Hver by har to medlemmer.

Udviklingsrådet har bidraget aktivt i processen med gennemførelse af cykelstien mellem Toftnæs og Alslev. Det har været en fælles indsats igennem flere år, der har ført til resultatet, som nu er færdigbygget.

Arbejdet om bedre offentlig transport foregår også gennem udviklingsrådet, og dermed også problemstillingen om et trinbræt ved banen.

Der afholdes seks møder i udviklingsrådet om året. Derudover er der adskillige ad hoc-møder med kommunen, samt andre interessenter. Udviklingsrådene har et årligt møde med den samlede kommunalbestyrelse og kommunens topembedsfolk.

Udviklingsrådet har også en pose penge, som skal uddeles hvert år. Beløbet er p.t. på 7.500 kr. til Alslev, som kan søges til “borgerindragende aktiviteter”. Ansøgningen sendes til en af vores repræsentanter, som ses nedenfor. Beløbet kan uddeles samlet eller i flere mindre portioner.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen