Bestyrelsens arbejde

Bestyrelsen i Alslev Borgerforening består af frivillige ildsjæle, som varetager mange forskellige opgaver.

Alslev Borgerforening driver og vedligeholder bl.a. Dinnsens Skovpark midt i Alslev, gennem et borgerrepræsenteret Skovudvalg. Skovparken er en gave fra Ella og Ove Dinnsen, der i 2011 forærede byen området til et rekreativt formål.

Skovparken er blevet et mødested for byens borgere. Der er en legeplads for de mindste, fitnessredskaber til de større, løbesti, grillhytte til familiesammenkomster og frugthave til fri afbenyttelse. Kort sagt er her noget for alle aldre.

Skovparken er blevet til ved hjælp af sponsorer, fonde og ca. 3000 timers frivilligt arbejde fra byens borgere.

Vedligeholdelsen af de ca. 30 km vandrestier i og omkring Alslev står Alslev Borgerforening også for, så du kan nyde en skøn gåtur i naturen omkring byen.

Alslev Borgerforening har dannet et Flauglaug, som sørger for at byen flager ved festlige lejligheder.

Alslev Borgerforening har etableret og vedligeholder Alslev Engpark. Her kan du lege på kælkebakken, gå en tur langs vandløbet Ålegrøften, nyde gode venners selskab eller tage en pause ved de opstillede borde/bænkesæt eller på den store liggestol.

Alslev Borgerforening er arrangør af flere årlige events og arrangementer i Alslev, for at styrke sammenholdet i byen. Det er Alslev Borgerforeningen, der afholder Sankt Hans, juletræstænding, jul i Dinnsens Skovpark, affaldsindsamling, valgmøder og borgermøder ved aktuelle emner. Borgerforeningen samarbejder med byens andre foreninger om julebanko og byfesten.

Det er også Alslev Borgerforening, som står bag Alslev Aftenskole.

Det er Alslev Borgerforening, der repræsenterer Alslev i Varde Kommune.

Dette sker gennem udviklingsrådene, hvor Alslev er medlem af “Varde Opland”. Vores ønsker om fremtidig udvikling går gennem udviklingsrådene, da vi kan indkalde de ansvarlige politikere til dialog gennem dette samarbejde, i stedet for at gå direkte til forvaltningen og derved spare tid.

Alslev Borgerforening udarbejder en Udviklingsplan, hvor vores visioner for Alslev synliggøres. Udviklingsplanen deles med Varde Kommune, og omhandler ønsker til byens fremtid. Det kan f.eks. være trafiksikkerhed, byggegrunde, en hundeskov, byforskønnelse og meget mere.

I forbindelse med Udviklingsplanen er det vigtigt, at du som borger i Alslev giver dit besyv med, hvis du har ideer og ønsker til fremtiden. Du er mere end velkommen til at kontakte Alslev Borgerforening med dine ideer, så vi sammen kan udvikle vores by endnu mere.

Varde Kommune afsætter en pulje penge, til udvikling gennem udviklingsrådene, som Alslev Borgerforening kan ansøge af.

Hver år uddeler Udviklingsrådene en sum penge til “Borgerinddragende aktiviteter”. I Alslev er der 7.500 kr. til fordeling, som Alslev Borgerforening, efter gældende retningslinjer, finder modtagere af.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen