Hvorfor sponsorater

Hvad er meningen med at have sponsorer pladser på Alslev.dk – Meningen er at give lokale virksomheder muligheden for at reklamere lokalt og på denne måde ligeledes støtte op omkring lokale arrangementer og byen generelt.

Sponsoraterne gives til Alslev Borgerforeningen og tegnes med en varighed på 1 år og derefter skal aftalen gentegnes. Sponsoraterne bliver brugt på de årlige aktiviteter hvor Alslev Borgerforening er arrangør, det kan f.eks. være i forbindelse med Skt. Hans og andre årlige begivenheder.

Man behøver nødvendig ikke at have sin virksomhed beliggende i Alslev for at kunne blive sponsorer, så alle er velkommen.

Indtil videre kan vi byde velkommen til:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen