En bro mellem Alslev og Janderup

Alslev Sogns Borgerforening har i samarbejde med Lokalforeningen Janderup samt udviklingsrådet for Varde Opland i længere tid haft en drøm om en bro over Varde Å ved Janderup Ladeplads og til Alslev. En Bro der skulle forbinde de to byer, en bro der ville kunne benyttes af bl.a. gående, cykelister mm.

Der er blevet arbejdet hårdt i kulisserne i de sidste par år for at kunne præsentere vores fælles vision om en bro over Varde Å, en bro der skal forbinde de 2 byer, og samtidig skabe en helt unik naturoplevelse i nationalpark vadehavet. Broen vil ikke kun forbinde de 2 landsbyer med hinanden, men vil også give en unik mulighed for cykelturismen at besøge bl.a. Alslev.

Varde Kommune er et par gange blevet præsenteret for projektet, og fornyligt er de blevet vist en animationsvideo der er blevet lavet af broen over Varde Å i håbet om at kommune vil bidrage med midler til et for projekt. For projektet skal belyse hvor meget projektet i helhed vil koste, samt hvordan det rent teknisk er muligt og hvordan der skabes en helhed og en sammenhæng på begge sider af åen.   

Projektgruppen fra Alslev og Janderup har i forbindelse med projektet været ude og få positive tilkendegivelser til for projektet fra bl.a. Nationalpark Vadehavet, Brandt Industri mf. og på denne måde indsamlet knap 50.000 kr. og derudover har friluftrådet givet en støtteerklæring.  Derudover er Pro Varde også en rigtig vigtig sparingspartner i projektet, og som ligeledes har været med til at bidrage til bl.a. animationsvideoen.

Animationsvideoen er startskuddet for at kunne ansøge i diverse fonde så vi sikre os at den fælles vision mellem de 2 byer bliver til en realitet.

SE HELE ANIMATIONSVIDEOEN HER !

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen